22.4 C
Lloret de Mar
L'Óscar, la Noa, en Kevin i en Darío

Noa Palomino (10 anys), del Club Natació Lloret, campiona de Catalunya en estil esquena

Ha estat en la Final Territorial Benjamí, disputada aquest cap de setmana a Sant Andreu.

L'Óscar, la Noa, en Kevin i en Darío

Darreres Notícies

La nedadora del Club Natació Lloret Noa Palomino, de 10 anys, s’ha proclamat campiona de Catalunya en l’estil d’esquena. Ha estat en la Final Territorial Benjamí, disputada aquest cap de setmana a Sant Andreu.

El seu entrenador, Nino Miskovic, està molt orgullós de la jove nedadora. El tècnic ha explicat que el funcionament del campionat era diferent a l’habitual, però això no va dificultar les coses a la Noa, que va fer “molt bona competició“.

A la prova, celebrada a la piscina Pere Serrat, en la categoria benjamí també van participar tres nedadors més del club: l’Óscar Sánchez, en Kevin Kostadin i en Dario Díaz. Pel que fa a la categoria prebenjamí, l’entitat va obtenir un diploma per a la Maria Gallart. A més, també van nedar la Jimena Povea i en Guillem Pedrero. L’entrenador destaca que tots van fer un bon campionat.

D’altra banda, el cap de setmana passat, l’entitat va aconseguir dues medalles més. Van ser per Joel Campmajó i Marta Augé, en la seva participació al Trofeu Ciutat de Girona, l’última etapa del circuit Girosona.

spot_img

El + Vist