7.7 C
Lloret de Mar
Tono Blasi

Nou concert del Festival de Guitarra del Mediterrani amb Tono Blasi

El concert serà aquest dijous, a les 21 hores, a l'Església de Sant Romà. El preu de l'entrada és de 10 euros. Per als menors de 12 anys, l'accés és gratuït.

Tono Blasi

Darreres Notícies

Tono Blasi tornarà a ser el protagonista de l’audició del Festival de Guitarra del Mediterrani a Lloret, aquest dijous, a la parròquia de Sant Romà. Interpretarà peces de guitarra clàssica i espanyola.

En el repertori, l’artista ha preparat composicions d’autors destacats del món de la guitarra com Albéniz, Granados o Rodrigo. A més, tal com explica Tono Blasi, hi haurà cançons conegudes com Bohemian Rapsody o We are the champions, que no són habituals en aquest tipus de recitals.

El mateix Blasi és l’organitzador d’aquest cicle de concerts. En un principi, havien programat actuacions per als mesos de juny i juliol, però després de veure la bona resposta del públic, han decidit allargar la temporada fins a l’octubre.

Aquest dijous, a les nou de la nit, nova audició del Festival de Guitarra del Mediterrani a càrrec de Tono Blasi. Serà, com sempre, a l’Església de Sant Romà. El preu de l’entrada és de 10 euros. Per als menors de 12 anys, l’accés és gratuït.

spot_img

El + Vist