6.4 C
Lloret de Mar

Nou mètode de preselecció de personal per captar talent a Lloret

Ho ha impulsat el SOM amb el Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries, l’Hotel Marsol, l’Hotel Rosamar, l’Hotel Acapulco, Studio 66 i el restaurant Natsumi.

La jornada de treball ha tingut lloc al Teatre.
La jornada de treball ha tingut lloc al Teatre.

Darreres Notícies

El Servei d’Ocupació Municipal ha impulsat un nou mètode de preselecció de personal perquè les empreses puguin veure en acció als seus futurs treballadors. Aquesta dinàmica es basa en les competències professionals i consta d’un seguit de proves als candidats perquè puguin demostrar les seves habilitats.

Aquesta setmana, diverses empreses que ofereixen llocs de treball han estat testimoni d’aquest nou procés que impulsa l’àrea de Promoció Econòmica. El regidor responsable del departament, Jordi Orobitg, assenyala que aquest mètode de preselecció proposa als candidats resoldre situacions que es poden trobar en els llocs de treball. Després, també es fa una entrevista.

El mètode reprodueix situacions laborals per veure com es desenvolupen els futurs treballadors.

Les valoracions són molt satisfactòries per part de les empreses, que poden saber abans de contractar la persona si és vàlida o no per al lloc de treball.

La sessió l’ha organitzat el SOM al Teatre.

Les jornades de preselecció de personal ha comptat amb la col·laboració del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret, així com de diversos establiments de la vila com l’Hotel Marsol, l’Hotel Rosamar, l’Hotel Acapulco, Studio 66 i el restaurant Natsumi.

spot_img

El + Vist