14.8 C
Lloret de Mar

Nou servei de Takeaway per garantir un plat calent a les persones més vulnerables

L'Ajuntament impulsa el servei demà dimarts, arran d'una idea del Gremi d'Hotelers. El menjar es repartirà des del restaurant del Casal Municipal de la Gent Gran a una 50a d'usuaris.

Un plat d'arròs (Deliciosi)
Un plat d'arròs (Deliciosi)

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret activa un servei de menjar per emportar per a persones en situació de vulnerabilitat. Un servei que s’oferirà, a partir de demà dimarts, des del restaurant del Casal Municipal de la Gent Gran.

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, explica que la idea va sorgir arran d’una proposta del Gremi d’Hostaleria per fer un menjador social. La iniciativa era bona, però complicada d’executar, de manera que es va decidir crear el servei de menjar per emportar, amb el nom de TAKEAWAY.

Els plats es reparteixen de dimarts a divendres al migdia, de dotze a una, amb un menú variat i en què els usuaris podran escollir els plats que més els agraden, un primer i un segon per persona.

Es podran beneficiar del servei una cinquantena d’usuaris derivats per Benestar i Família, que recolliran menjar dos dies a la setmana, tot i que la porta queda oberta a ampliar la xifra a més usuaris si es detecta la necessitat.

La idea és oferir el TAKEAWAY de manera temporal aquest hivern, fins a finals de març, atesa la complicada situació que viuen moltes famílies, en situació extrema de vulnerabilitat per la crisi del coronavirus. Tot i així, analitzaran la situació per allargar el servei si fes falta.

spot_img

El + Vist