13.1 C
Lloret de Mar
Cartell de l'activitat

Nou taller infantil al Museu del Mar per decorar mones de Pasqua

És per a infants a partir de 6 anys i cal inscripció prèvia. Es farà cada dissabte del mes d'abril, a les 18 hores. La primera sessió ja està plena i la del dia 20, serà en castellà.

Cartell de l'activitat

Darreres Notícies

Aquest mes d’abril comença un nou taller infantil al Museu del Mar, inspirat en la Setmana Santa i un dels dolços típics d’aquestes dates: la mona de Pasqua. Els més petits de la casa aprendran a decorar-la, amb una activitat que tindrà el cacau com a protagonista. N’ha donat els detalls la cap de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes.

Les propostes infantils que s’organitzen des de Patrimoni Cultural sempre tenen molt d’èxit. De fet, la sessió d’aquesta setmana ja està plena.

Tot i així, segons la directora de Patrimoni Cultural, no només les activitats infantils tenen molt d’èxit, ja que aquest mateix mes de març l’afluència de públic ha estat molt elevada en general.

El taller infantil per guarnir les mones de pasqua es farà cada dissabte d’aquest mes d’abril, a les sis de la tarda, i s’adreça a nens i nenes a partir de 6 anys, que hauran d’anar acompanyats d’un adult. El dia 20, la sessió serà en castellà, per obrir l’oferta, també, als visitants nacionals.

Les places són limitades i tenen un preu general de 4 euros. Es pot demanar lloc al Museu del Mar, al telèfon 972 36 44 54, o a través del web de Patrimoni Cultural. Per als menors de 12 anys, l’entrada és gratuïta.

spot_img

El + Vist