14.3 C
Blanes
Els nous contenidors, a dalt de tot el carrer Camí de les Cabres

Nous contenidors més funcionals per facilitar el reciclatge

L'Ajuntament matisa que és una mesura temporal i que, en cap cas, substitueix la seva proposta d’instal·lar contenidors mòbils, presentada en campanya.

Els nous contenidors, a dalt de tot el carrer Camí de les Cabres

Darreres Notícies

L’Ajuntament està canviant els contenidors a la via pública. Els nous aparells tenen un disseny més eficient per garantir una millor recollida i gestió dels residus, tal com explica la regidora de Medi Ambient, Vereda López.

“Els nous contenidors tenen un disseny i unes dimensions que faciliten el reciclatge, amb més capacitat i amb unes boques més grans per poder dipositar els residus i que sigui més fàcil per a l’usuari”

Vereda López
contenidors vells
Així són els contenidors antics

La regidora vol deixar clar que, en cap cas, aquesta iniciativa substitueix la seva proposta d’instal·lar contenidors mòbils, presentada durant la campanya electoral. Sinó que es tracta d’una mesura temporal, a l’espera que hi hagi la nova licitació del servei de neteja i recollida d’escombraries municipal.

“No és una mesura que substitueix, en cap cas, aquella idea que vam treure en campanya dels contenidors mòbils: el que nosaltres volem és anar en la direcció d’un poble lliure de contenidors, el més net possible”

En total, s’hauran instal·lat 44 contenidors en quinze ubicacions diferents del nucli antic, en funció del mal estat que presentaven els contenidors antics.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist