13.3 C
Lloret de Mar

Les noves Obreres ja han pres el relleu i representaran l’Obreria durant un any

Maria del Mar Cassany, Laia Clos, Marina Garcia i Ariadna Saladrigas van agafar el relleu a les anteriors Obreres ahir, en el marc de la missa de l'Aplec dels Perdons.

Les Obreres llancen l'arròs a la paella
Les Obreres llancen l'arròs a la paella

Darreres Notícies

Maria del Mar Cassany, Laia Clos, Marina Garcia i Ariadna Saladrigas ja són, oficialment, les noves obreres de Santa Cristina. Ahir diumenge van prendre el relleu en el marc de l’Aplec dels Perdons. Nosaltres vam poder parlar amb elles i ens van explicar per què volien ser Obreres i com es van sentir quan els van comunicar que ho serien aquest any. Les podeu escoltar a l’arxiu adjunt.

Les quatre noies van prendre el relleu a la missa solemne, on es venera Sa Relíquia i es fan els cants dels Goigs. Tot seguit, com marca la tradició, van llançar l’arròs a la paella del Xino-Xano, que fa més de trenta anys que organitza l’àpat popular per atraure gent a passar el dia al paratge. A més, a les nou del matí convoca a tothom a la plaça de la Vila per pujar caminant, fent una parada per esmorzar i una altra per visitar els jardins de Santa Clotilde.

La jornada d’ahir es va complementar amb sardanes, migdia i tarda, amb la cobla La Principal d’Olot. A més a més, la nit abans es va fer el concert de la vigília a l’església parroquial amb la coral de l’Escala.

spot_img

El + Vist