Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Les Obreres llancen l'arròs a la paella

Les noves Obreres ja han pres el relleu i representaran l’Obreria durant un any

Maria del Mar Cassany, Laia Clos, Marina Garcia i Ariadna Saladrigas van agafar el relleu a les anteriors Obreres ahir, en el marc de la missa de l'Aplec dels Perdons.

Les Obreres llancen l'arròs a la paella

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Maria del Mar Cassany, Laia Clos, Marina Garcia i Ariadna Saladrigas ja són, oficialment, les noves obreres de Santa Cristina. Ahir diumenge van prendre el relleu en el marc de l’Aplec dels Perdons. Nosaltres vam poder parlar amb elles i ens van explicar per què volien ser Obreres i com es van sentir quan els van comunicar que ho serien aquest any. Les podeu escoltar a l’arxiu adjunt.

Les quatre noies van prendre el relleu a la missa solemne, on es venera Sa Relíquia i es fan els cants dels Goigs. Tot seguit, com marca la tradició, van llançar l’arròs a la paella del Xino-Xano, que fa més de trenta anys que organitza l’àpat popular per atraure gent a passar el dia al paratge. A més, a les nou del matí convoca a tothom a la plaça de la Vila per pujar caminant, fent una parada per esmorzar i una altra per visitar els jardins de Santa Clotilde.

La jornada d’ahir es va complementar amb sardanes, migdia i tarda, amb la cobla La Principal d’Olot. A més a més, la nit abans es va fer el concert de la vigília a l’església parroquial amb la coral de l’Escala.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.