21.2 C
Lloret de Mar

Obert el termini d’inscripcions per inscriure’s a les vacances de la Imserso

Atenció perquè, com a novetat, aquest any el termini es tanca definitivament el 10 de juliol i més enllà ja no es podran fer inscripcions.

La coral Tot Cor el juliol del 2018
La coral Tot Cor el juliol del 2018

Darreres Notícies

El Casal Municipal de la Gent Gran ha obert el termini per demanar plaça a les vacances organitzades des de la Imserso, l’Institut de Majors i Serveis Socials. La novetat és que aquest any el termini per fer noves inscripcions dura només uns dies i, a banda d’haver-se obert més tard del que és habitual, es tancarà de manera definitiva el 10 de juliol.

Així doncs, després d’aquesta data no es podrà apuntar ningú, ni tan sols en llista d’espera. I les persones que no s’inscriguin a temps, ja no podran fer-ho fins l’any que ve.

Margarita Rodríguez recorda que les persones que poden apuntar-se a aquests programes de vacances són les persones jubilades o pensionistes de més de 55 anys. Els interessats han de portar el DNI al Casal de la Gent Gran i dir el que cobren. Segons la coordinadora del Casal, és una oportunitat molt bona que cal aprofitar.

Per tant, les persones interessades en fer una nova inscripció a les vacances de la Imserso, han d’adreçar-se al Casal Municipal de la Gent Gran abans del 10 de juliol.

D’altra banda, la coral Tot Cor participa aquest dissabte en una trobada de corals a la localitat francesa de Bessan. La coral d’aquest municipi va ser a la vila i ara convida el grup lloretenc a assistir en aquest esdeveniment, que comptarà amb un total de quatre corals.

La coordinadora del casal, Margarita Rodríguez, assegura que és una experiència molt enriquidora per a la coral lloretenca. Serà un viatge d’anada i tornada el mateix dia, amb un autocar de 55 persones, tot i que el viatge és de tres hores.

spot_img

El + Vist