23.6 C
Lloret de Mar
Un dels grups del Clon Festival

Obert el termini per a participar en les barraques de la Festa Major de Santa Cristina i el Clon Festival

Es tanca el proper dilluns, 6 de juliol.

Un dels grups del Clon Festival

Darreres Notícies

S’ha obert el termini per participar en les barraques de la Festa Major de Santa Cristina i el Clon Festival. Hi ha temps de presentar les sol·licituds fins dilluns que ve, 6 de juliol. La convocatòria s’adreça a les entitats sense ànim de lucre inscrites en el Registre Municipal d’Entitats de l’Ajuntament.

La durada de les autoritzacions coincidirà amb l’edició de la Festa Major i el Clon Festival, que serà de l’11 de juliol al 22 d’agost, en els dies i horaris marcats al calendari de festes. Les barraques estaran ubicades a la plaça Germinal Ros, a davant del bar del Teatre Municipal de Lloret de Mar.

Totes hauran de seguir una sèrie de normes. A més, també hauran de presentar una declaració responsable, en què els membres de l’entitat certifiquin que compleixen amb tots els requisits legals per dur a terme l’activitat.

Entre totes les sol·licituds, es farà una valoració a través d’un sistema de puntuació, per tal de poder atorgar l’ús dels sis espais disponibles. Les bases es poden trobar al tauler d’anuncis del web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist