26.1 C
Lloret de Mar
Un alumne entregant un examen a la UPC (El Periódico / Manu Mitru)

Obert el termini per demanar beques per als estudis superiors fora de Lloret

L'Ajuntament entrega ajudes econòmiques de 300 a 1.000 euros per finançar el desplaçament dels estudiants.

Un alumne entregant un examen a la UPC (El Periódico / Manu Mitru)

Darreres Notícies

Aquesta setmana s’ha obert el termini per sol·licitar les beques per al desplaçament de joves que cursen estudis superiors fora de Lloret. La sol·licitud es pot fer fins al 31 de gener.

Recordem que l’Ajuntament ha incrementat la partida pressupostària que hi destina, que puja a 60.000 euros. La previsió és poder ajudar un centenar de persones.

El regidor d’Educació, Albert Ferrández, anima tots els estudiants a demanar l’ajuda, que s’adreça als veïns de Lloret matriculats a la universitat, tant pública o concertada com privada, o bé en cursos superiors de centres públics, concertats o privats que depenguin del Departament d’Educació de la Generalitat.

“Són ajudes per als estudiants d’estudis superiors en un centre públic, concertat o privat, que s’hagin de desplaçar per fer-ho perquè aquí aquests estudis no els donem”

Albert Ferrández

Això sí, els sol·licitants no poden tenir la gratuïtat del servei ni cap altra ajuda per al mateix concepte en aquest curs, 2021-2022.

El regidor ha explicat que cadascú rebrà una quantitat diferent en funció de diferents factors. L’aportació pot ser d’entre 300 i 1.000 euros.

“La quantitat econòmica que donem a cada jove va en funció de la distància, de la renda i de la mitjana de la nota acadèmica”

Albert Ferrández

El termini per presentar les sol·licituds s’ha obert aquesta setmana i es tancarà el 31 de gener. La resolució definitiva de les beques es farà pública el 4 de maig. Per a més informació, es pot consultar la pàgina web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist