17.1 C
Lloret de Mar
Centre de formació d'adults

Obertes encara les inscripcions als cursos que ofereix el Centre de Formació d’Adults

Les classes han començat aquesta setmana, però encara hi ha places en tots els cursos, excepte en llengua castellana i en el primer nivell d'anglès.

Centre de formació d'adults

Darreres Notícies

Les classes del Centre de formació d’adults de Lloret de Mar han començat aquesta setmana, tot i que les inscripcions encara estan obertes en bona part dels cursos que s’ofereixen.

Per ara, hi ha uns 300 alumnes inscrits, que fan cursos d’alfabetització, de castellà, d’anglès, d’informàtica, d’educació secundària o de preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau superior. La cap d’estudis, Isabel Sarmiento, ha explicat que el curs de llengua castellana i el primer nivell d’anglès ja estan plens, però a la resta encara hi ha places.

Cal tenir en compte que l’ESO es pot cursar a distància, perquè el centre és un punt de suport de l’IOC (Institut Obert de Catalunya). I referent al curs de preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau superior, la cap d’estudis ha matisat que també s’adreça a qui es vulgui preparar les proves d’accés a la universitat.

La directora, Alícia Espuig, explica que l’objectiu principal del centre de formació d’adults és que les persones segueixin formant-se al llarg de la vida i, si és el cas, tinguin l’opció de reincorporar-se al món educatiu en qualsevol moment.

Els alumnes provenen de Lloret, però també d’algunes poblacions veïnes com Tossa o Vidreres. Pel que fa al perfil, és diferent segons el tipus d’estudis que cursen.

Trobareu la informació a la pàgina web del centre o bé a la seu de l’escola, situada a la tercera planta de la Casa de la Cultura. I per a més informació, també podeu trucar al telèfon 972 36 20 20. Cal tenir en compte que és un centre públic de la Generalitat i, per tant, l’ensenyament és gratuït, de manera que els alumnes només han de pagar una quota per material.

spot_img

El + Vist