Dijous, 25 febrer 2021
9.1 C
Lloret de Mar
Menció d'Honor a MontPhoto 2019

Obertes les inscripcions per a la 24a edició de MontPhoto, que serà virtual

També s'han obert unes inscripcions específiques perquè fotògrafs avançats participin en el visionat de portfolis que farà Kathy Moran, editora en cap de National Geographic.

Menció d'Honor a MontPhoto 2019

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Obertes les inscripcions per participar a les ponències i activitats de la 24a edició del Festival MontPhoto. Recordem que, a causa de la pandèmia, el format del certamen serà completament virtual i comptarà amb ponents de primer nivell.

La inscripció és gratuïta i les places són il·limitades, però el director del festival, Paco Membrives, argumenta que la inscripció va acompanyada de diferents avantatges, com informació constant, contacte amb altres participants durant les conferències i sorteigs diversos.

A banda de permetre places il·limitades, el format virtual també permet comptar amb ponents de primer ordre mundial que en altres edicions ha estat complicat comptar amb ells, per problemes d’agenda o de cost del viatge. La via online trenca aquestes barreres. A més a més, Paco Membrives explica que les ponències que oferiran seran específiques per a MontPhoto.

Cartell del visionat de portfolis amb Kathu Moran (MontPhoto)

I un dels plats forts del festival d’aquest any arribarà el 3 d’octubre. És un visionat de portfolis amb Kathy Moran, editora en cap de National Geographic. Ella mateixa seleccionarà, entre totes les sol•licituds, les que consideri més interessants per dur a terme l’activitat.

En aquest cas, s’han obert inscripcions específiques per a l’activitat, que ja està tenint molta demanda, perquè fotògrafs professionals veuen una oportunitat perquè se’ls obri una porta a la reconeguda revista. Per apuntar-s’hi, hi ha temps fins al 20 de setembre i se seleccionaran un màxim de vuit portfolis. És un acte adreçat a tots els autors professionals o aficionats avançats que ja tenen un projecte de fotografia finalitzat o en fase de desenvolupament.

MontPhoto 2020 se celebrarà del 30 de setembre al 3 d’octubre. Per apuntar-s’hi, cal fer-ho a través del web del festival. Enguany, el certamen arriba a la 24a edició, amb 14.000 imatges presentades procedents de 68 països.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.