15.8 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions per a la 24a edició de MontPhoto, que serà virtual

També s'han obert unes inscripcions específiques perquè fotògrafs avançats participin en el visionat de portfolis que farà Kathy Moran, editora en cap de National Geographic.

Menció d'Honor a MontPhoto 2019
Menció d'Honor a MontPhoto 2019

Darreres Notícies

Obertes les inscripcions per participar a les ponències i activitats de la 24a edició del Festival MontPhoto. Recordem que, a causa de la pandèmia, el format del certamen serà completament virtual i comptarà amb ponents de primer nivell.

La inscripció és gratuïta i les places són il·limitades, però el director del festival, Paco Membrives, argumenta que la inscripció va acompanyada de diferents avantatges, com informació constant, contacte amb altres participants durant les conferències i sorteigs diversos.

A banda de permetre places il·limitades, el format virtual també permet comptar amb ponents de primer ordre mundial que en altres edicions ha estat complicat comptar amb ells, per problemes d’agenda o de cost del viatge. La via online trenca aquestes barreres. A més a més, Paco Membrives explica que les ponències que oferiran seran específiques per a MontPhoto.

Cartell del visionat de portfolis amb Kathu Moran (MontPhoto)

I un dels plats forts del festival d’aquest any arribarà el 3 d’octubre. És un visionat de portfolis amb Kathy Moran, editora en cap de National Geographic. Ella mateixa seleccionarà, entre totes les sol•licituds, les que consideri més interessants per dur a terme l’activitat.

En aquest cas, s’han obert inscripcions específiques per a l’activitat, que ja està tenint molta demanda, perquè fotògrafs professionals veuen una oportunitat perquè se’ls obri una porta a la reconeguda revista. Per apuntar-s’hi, hi ha temps fins al 20 de setembre i se seleccionaran un màxim de vuit portfolis. És un acte adreçat a tots els autors professionals o aficionats avançats que ja tenen un projecte de fotografia finalitzat o en fase de desenvolupament.

MontPhoto 2020 se celebrarà del 30 de setembre al 3 d’octubre. Per apuntar-s’hi, cal fer-ho a través del web del festival. Enguany, el certamen arriba a la 24a edició, amb 14.000 imatges presentades procedents de 68 països.

spot_img

El + Vist