13.7 C
Lloret de Mar
Tríptic de les bases del concurs

Obertes les inscripcions per a la categoria de cartells dels Premis Ses Obreres

Les bases es poden consultar al web de l'Ajuntament.

Tríptic de les bases del concurs

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

S’han obert les inscripcions per als Premis Ses Obreres. El certamen té per objectiu decidir quin serà el cartell de la Festa Major de Santa Cristina del pròxim any.

És obert a tots els majors de 14 anys que siguin aficionats o professionals del sector del disseny gràfic. Les obres, que han de ser originals i inèdites, han de tenir, com a tema, la Festa Major. Es pot participar amb qualsevol tècnica o estil, ja sigui a mà o amb suport informàtic. Els guanyadors obtindran 300 euros i un diploma.

El termini d’inscripcions finalitza el 9 de juliol. El lliurament de premis es durà a terme el dia 24 de juliol, diada de Santa Cristina, en el sopar que farà l’Obreria a la plaça del Pi.

Les ex-obreres també organitzen el concurs de fotografia sobre imatges fetes els mateix dia de Santa Cristina o altres actes de la Festa Major. El termini, en aquest cas, serà del 30 de juliol al 13 d’agost, mentre que el veredicte es farà públic el 18 d’agost. La tècnica és lliure, però no s’accepten fotomuntatges. Hi ha tres categories, segons si les imatges són de la Diada de Santa Cristina, dels actes de la Festa Major amb la utilització de foc o bé de qualsevol de la resta d’activitats de la festivitat.

Cadascuna d’aquestes categories té un premi de 200 euros. Els guanyadors es coneixeran el 24 d’agost, al paratge de Santa Cristina, tal com ha explicat Marina Leal, de l’associació d’ex-obreres.

Amb aquests certàmens es vol fomentar la participació a la Festa Major i mantenir la tradició. Ho explica Marina Leal, que també destaca que cada any hi ha més participació.

Les bases es poden consultar al web de l’Ajuntament.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.