15.4 C
Blanes
Tríptic de les bases del concurs

Obertes les inscripcions per a la categoria de cartells dels Premis Ses Obreres

Les bases es poden consultar al web de l'Ajuntament.

Tríptic de les bases del concurs

Darreres Notícies

S’han obert les inscripcions per als Premis Ses Obreres. El certamen té per objectiu decidir quin serà el cartell de la Festa Major de Santa Cristina del pròxim any.

És obert a tots els majors de 14 anys que siguin aficionats o professionals del sector del disseny gràfic. Les obres, que han de ser originals i inèdites, han de tenir, com a tema, la Festa Major. Es pot participar amb qualsevol tècnica o estil, ja sigui a mà o amb suport informàtic. Els guanyadors obtindran 300 euros i un diploma.

El termini d’inscripcions finalitza el 9 de juliol. El lliurament de premis es durà a terme el dia 24 de juliol, diada de Santa Cristina, en el sopar que farà l’Obreria a la plaça del Pi.

Les ex-obreres també organitzen el concurs de fotografia sobre imatges fetes els mateix dia de Santa Cristina o altres actes de la Festa Major. El termini, en aquest cas, serà del 30 de juliol al 13 d’agost, mentre que el veredicte es farà públic el 18 d’agost. La tècnica és lliure, però no s’accepten fotomuntatges. Hi ha tres categories, segons si les imatges són de la Diada de Santa Cristina, dels actes de la Festa Major amb la utilització de foc o bé de qualsevol de la resta d’activitats de la festivitat.

Cadascuna d’aquestes categories té un premi de 200 euros. Els guanyadors es coneixeran el 24 d’agost, al paratge de Santa Cristina, tal com ha explicat Marina Leal, de l’associació d’ex-obreres.

Amb aquests certàmens es vol fomentar la participació a la Festa Major i mantenir la tradició. Ho explica Marina Leal, que també destaca que cada any hi ha més participació.

Les bases es poden consultar al web de l’Ajuntament.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist