19.2 C
Lloret de Mar
El curs de monitors del 2019 (El Puntet)

Obertes les inscripcions per al curs de monitor de Setmana Santa

Tot i així, caldrà estar pendents de la situació epidemiològica per veure si es pot fer en les dates previstes o si cal aplaçar-lo, com es va fer l’any passat.

El curs de monitors del 2019 (El Puntet)

Darreres Notícies

Obertes les inscripcions per al curs de monitor en el lleure infantil i juvenil de Lloret de Mar. L’organitza l’escola Galligants i està programat per Setmana Santa, és a dir, del 26 de març (divendres previ a Diumenge de Rams) fins al 5 de febrer (Dilluns de Pasqua).

Tot i així, la regidora de Joventut, Marina Nicolàs, reconeix que caldrà estar pendents de la situació epidemiològica per veure si es pot fer en les dates previstes o si cal aplaçar-lo, com es va fer l’any passat.

Fins ara, el pagament es feia en el moment de la inscripció. Atès que hi ha incertesa en les dates, però, aquest any no es farà fins que comenci el curs. Això sí, les persones interessades han d’omplir un formulari adreçant-se al Puntet i han de saber que el cost del curs és de 300 euros, que inclouen una estada de quatre dies a una casa de colònies.

La regidora remarca que és una formació molt interessant per a aquelles persones que volen dedicar-se al lleure infantil i juvenil. L’únic requisit per poder incriure’s és haver complert els divuit anys quan comenci el curs.

spot_img

El + Vist