18.8 C
Lloret de Mar
Connecta't al català

Obertes les inscripcions per als cursos de català que ofereixen diferents nivells

Les inscripcions han de ser presencials, a l'Oficina de Català, situada al carrer Felicià Serra i Mont, número 15. Per a més informació també es pot trucar al telèfon 972 36 18 34.

Connecta't al català

Darreres Notícies

S’han obert les inscripcions per als cursos de català, que començaran a partir de l’1 d’octubre. Hi ha temps d’apuntar-se fins aquest divendres, dia 21.

Com és habitual, s’ofereixen nivells que van des de l’inicial, per a nouvinguts que no coneixen el català, fins al de suficiència, que equival al certificat d’un estudiant que supera l’etapa d’educació secundària. A més, també hi ha disponibles els nivells bàsic, elemental i intermedi.

La directora de l’Oficina de Català de Lloret, Cesca Cornellà, recorda que el preu no és un impediment a l’hora de fer un curs de català, ja que tenen subvencions i descomptes importants.

Les inscripcions han de ser presencials, a l’Oficina de Català, situada al carrer Felicià Serra i Mont, número 15. Per a més informació també es pot trucar al telèfon 972 36 18 34.

D’altra banda, la directora de l’oficina ha explicat que aquesta temporada han iniciat una campanya que porta per lema A Lloret, comerç en català. La intenció és que els establiments de la vila es comprometin a parlar català als clients que siguin alumnes de l’oficina. Els comerços que participen a la campanya tenen un distintiu a l’entrada. De moment, s’hi han adherit 51 locals, però la intenció és seguir creixent.

spot_img

El + Vist