14.7 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions per als cursos que organitza el Puntet aquesta temporada

Es recupera el curs de cuina jove i es renoven el de massatges i el de rodatge d'un curtmetratge, així com el de monitor del lleure infantil i juvenil.

Taller de massatges del 2017
Taller de massatges del 2017

Darreres Notícies

El Puntet recupera el curs de cuina jove, a partir de finals de febrer. Després d’uns anys de no poder-lo fer per diferents motius, aquest trimestre es reprèn una activitat que sempre ha estat un èxit, amb l’objectiu de donar unes primeres nocions de cuina. El professor serà el cuiner Josep Llirinós. El tècnic de joventut, Carles Carbonell, ha explicat que no hi ha límit d’edat, però sí que posa de relleu que es faran plats senzills.

Curs de cuina del Puntet del 2016
servicios profesionales jimenez

A banda d’aquest curs, també s’ha programat, a partir del 29 de gener, el taller de massatges, tot un clàssic del Puntet, que sempre té molta demanda. La proposta, però, té l’objectiu d’ensenyar nocions bàsiques per fer massatges a casa i, en cap cas, no atorga el títol de massatgista.

Més propostes. Aquest any es farà la tercera edició del curs de rodatge, sota el títol Motor, càmera, rodem!,on s’ensenyarà a fer vídeos de diferent tipus amb el telèfon mòbil. Serà a partir del 30 de gener, a càrrec de Caravana de les Arts i Waldo Produccions.

Rodatge del curs, el 2016

A banda d’aquesta oferta, de cara a Setmana Santa, el Puntet torna a organitzar el curs intensiu de monitor de lleure infantil i juvenil, amb l’escola Galligants. Un títol oficial, que té un cost de 300 euros.

Les inscripcions per a totes les propostes s’han obert aquesta setmana i s’han de fer al Puntet. El preu dels cursos, excepte el de monitor, és de 18’50 euros.

spot_img

El + Vist