5 C
Lloret de Mar
Taller de massatges del 2017

Obertes les inscripcions per als cursos que organitza el Puntet aquesta temporada

Es recupera el curs de cuina jove i es renoven el de massatges i el de rodatge d'un curtmetratge, així com el de monitor del lleure infantil i juvenil.

Taller de massatges del 2017

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

El Puntet recupera el curs de cuina jove, a partir de finals de febrer. Després d’uns anys de no poder-lo fer per diferents motius, aquest trimestre es reprèn una activitat que sempre ha estat un èxit, amb l’objectiu de donar unes primeres nocions de cuina. El professor serà el cuiner Josep Llirinós. El tècnic de joventut, Carles Carbonell, ha explicat que no hi ha límit d’edat, però sí que posa de relleu que es faran plats senzills.

Curs de cuina del Puntet del 2016

A banda d’aquest curs, també s’ha programat, a partir del 29 de gener, el taller de massatges, tot un clàssic del Puntet, que sempre té molta demanda. La proposta, però, té l’objectiu d’ensenyar nocions bàsiques per fer massatges a casa i, en cap cas, no atorga el títol de massatgista.

Més propostes. Aquest any es farà la tercera edició del curs de rodatge, sota el títol Motor, càmera, rodem!,on s’ensenyarà a fer vídeos de diferent tipus amb el telèfon mòbil. Serà a partir del 30 de gener, a càrrec de Caravana de les Arts i Waldo Produccions.

Rodatge del curs, el 2016

A banda d’aquesta oferta, de cara a Setmana Santa, el Puntet torna a organitzar el curs intensiu de monitor de lleure infantil i juvenil, amb l’escola Galligants. Un títol oficial, que té un cost de 300 euros.

Les inscripcions per a totes les propostes s’han obert aquesta setmana i s’han de fer al Puntet. El preu dels cursos, excepte el de monitor, és de 18’50 euros.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.