11.6 C
Lloret de Mar
Cartell del sopar

Obertes les inscripcions per assistir al Sopar de Dones Solidàries contra el càncer

Es farà dijous 29 de novembre, a l'hotel Guitart Central Park, que col·labora amb la causa. El preu són 45 euros i per apuntar-s'hi cal contactar amb l'associació.

Cartell del sopar

Darreres Notícies

Ja està pràcticament tot a punt per a una cita molt destacada en l’agenda de la lluita contra el càncer: Lloret organitza l’onzena edició del sopar de dones solidàries. La presidenta de la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, Cristina Pané, confirma que és l’activitat que té més èxit de les que organitzen al llarg de l’any.

Laura Fa i Lorena Vázquez

Tot i que encara no s’han fet públics els noms d’aquest any, la cita sempre compta amb convidades destacades i reconegudes. Per exemple, l’any passat van assistir-hi l’entrenadora de natació sincronitzada Anna Tarrés, la nedadora Ona Carbonell, Sor Lucía Caram o la il·lustradora Pilarín Bayés. Qui ja ha anunciat que repetirà són les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez, que seran les presentadores.

Segons Cristina Pané, un dels atractius del sopar és que es troben dones que pateixen càncer de mama amb d’altres que ja l’han superat.

El 2017, l’àpat va batre rècords: amb 232 dones i uns 8.000 euros de recaptació. Aquest any, l’associació espera aconseguir unes xifres similars. Els diners es destinaran a l’associació que ajuda els malalts de càncer i els seus familiars.

El sopar de dones solidàries es farà dijous 29 de novembre, a l’hotel Guitart Central Park, que col·labora amb la causa. El preu són 45 euros i per apuntar-s’hi cal contactar amb l’associació. Cal recordar que els homes també organitzen el seu propi sopar el mateix dia.

spot_img

El + Vist