15.2 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions per formar parelles lingüístiques a Lloret de Mar

Es tracta d'una campanya voluntària, que posa en contacte una persona catalanoparlant amb una de nouvinguda que vol millorar la llengua.

Les parelles formades en la campanya 'Voluntariat per la Llengua' del novembre del 2021.
Les parelles formades en la campanya 'Voluntariat per la Llengua' del novembre del 2021.

Darreres Notícies

Obertes les inscripcions del programa ‘Voluntariat per la Llengua’ a Llore de Mar, que crea parelles lingüístiques entre una persona catalanoparlant i una de nouvinguda que tingui ganes de millorar la llengua parlada.

servicios profesionales jimenez

Es tracta d’una experiència “gratificant” per a uns i altres, que connecta voluntaris i aprenents per practicar el català, segons Cesca Cornellà, directora de l’oficina de Lloret.

La campanya funciona així: les parelles queden un cop a la setmana, durant una hora, i fan diferents activitats mentre parlen en català. La campanya s’allarga 10 setmanes, amb establiments que donen suport i “garanteixen l’atenció en català”. Tant aquests locals com els elements del Museu Obert de Lloret (MOLL), el Teatre i la piscina ofereixen descomptes a aquestes parelles.

Les inscripcions, que s’allarguen fins el 9 de febrer, es poden fer a través del web del Voluntariat per la Llengua o bé a través de l’Oficina de Català, ubicada al carrer Felicià Serra i Mont (número 15), al 972 36 18 34 o [email protected]

Uns dies més tard, el 15 de febrer, es presentaran les parelles lingüístiques formades en aquesta campanya, que fa anys que es duu a terme a Lloret. A més, els alumnes de català llegiran uns contes.

spot_img

El + Vist