14.3 C
Lloret de Mar

Una obra de teatre vol conscienciar els adolescents sobre la conducció responsable i segura

Des de la regidoria de Seguretat Ciutadana es treballa per educar i conscienciar els adolescents sobre com ha de ser una conducció responsable i segura. Amb aquesta línia, avui 260 alumnes han assistit a la representació d’una obra de teatre titulada Canvi de marxa. El regidor de l’àrea, Josep Lluís Llirinós, ha explicat que la […]

Canvi de Marxa
Canvi de Marxa

Darreres Notícies

Des de la regidoria de Seguretat Ciutadana es treballa per educar i conscienciar els adolescents sobre com ha de ser una conducció responsable i segura. Amb aquesta línia, avui 260 alumnes han assistit a la representació d’una obra de teatre titulada Canvi de marxa.

El regidor de l’àrea, Josep Lluís Llirinós, ha explicat que la proposta s’adreça a nois i noies d’entre 14 i 18 anys i es desenvolupa a través d’una conversa telefònica entre dues germanes. Una d’elles presencia un accident de trànsit quan es dirigeix en cotxe cap a la discoteca i truca a l’altra per explicar-li.

Durant el relat, s’intercalen vídeos informatius i també testimonis reals dels cossos d’emergència que intervenen en els accidents de trànsit, com policies, bombers i personal de l’ambulància. Aquests professionals expliquen les seves experiències quan són els primers en atendre víctimes i familiars.

Canvi de marxa és una activitat educativa, impulsada per Mutual de Conductors –una fundació privada sense ànim de lucre-, amb el suport del Servei Català de Trànsit, i ha arribat a Lloret amb la col•laboració de l’Ajuntament i la Policia Local de Lloret.

Josep Lluís Llirinós ha explicat que la iniciativa se suma a les moltes activitats que es duen a terme des de la regidoria de Seguretat Ciutadana per educar els alumnes en diferents aspectes relacionats amb aquesta àrea.

spot_img

El + Vist