11.9 C
Lloret de Mar
Canvi de Marxa

Una obra de teatre vol conscienciar els adolescents sobre la conducció responsable i segura

Canvi de Marxa

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

Des de la regidoria de Seguretat Ciutadana es treballa per educar i conscienciar els adolescents sobre com ha de ser una conducció responsable i segura. Amb aquesta línia, avui 260 alumnes han assistit a la representació d’una obra de teatre titulada Canvi de marxa.

El regidor de l’àrea, Josep Lluís Llirinós, ha explicat que la proposta s’adreça a nois i noies d’entre 14 i 18 anys i es desenvolupa a través d’una conversa telefònica entre dues germanes. Una d’elles presencia un accident de trànsit quan es dirigeix en cotxe cap a la discoteca i truca a l’altra per explicar-li.

Durant el relat, s’intercalen vídeos informatius i també testimonis reals dels cossos d’emergència que intervenen en els accidents de trànsit, com policies, bombers i personal de l’ambulància. Aquests professionals expliquen les seves experiències quan són els primers en atendre víctimes i familiars.

Canvi de marxa és una activitat educativa, impulsada per Mutual de Conductors –una fundació privada sense ànim de lucre-, amb el suport del Servei Català de Trànsit, i ha arribat a Lloret amb la col•laboració de l’Ajuntament i la Policia Local de Lloret.

Josep Lluís Llirinós ha explicat que la iniciativa se suma a les moltes activitats que es duen a terme des de la regidoria de Seguretat Ciutadana per educar els alumnes en diferents aspectes relacionats amb aquesta àrea.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.