13.5 C
Lloret de Mar
'Oceans', de la companyia El Mirall

‘Oceans’, de El Mirall, obre la celebració del Dia Mundial de la Dansa al Teatre de Lloret de Mar

És la primera vegada que la companyia blanenca escenifica dansa en un escenari.

'Oceans', de la companyia El Mirall

Darreres Notícies

Lloret de Mar se suma aquest cap de setmana al Dia Internacional de la Dansa amb un seguit d’espectacles que ompliran el teatre d’art en moviment. El primer arriba aquest divendres, amb l’obra “Oceans”, del grup de teatre El Mirall. 

La funció es presenta com una celebració en què l’aparença i la realitat conformen la paradoxa de l’època actual, l’era dels likes. Els personatges actuen en un ball de màscares en que poden ser, per moments, persones molt diferents a les que són realment. El director de la companyia, Josep Alum, assenyala que “Oceans” busca “emocionar el públic”, a més de divertir-lo, i que té “una gran potència visual”.

La companyia El Mirall és un grup de Blanes que va néixer a l’escola Joaquim Ruyra, fa 32 anys. Se centra en la pedagogia teatral per a joves i fan representacions de creació pròpia. Serà la primera vegada que oferiran un espectacle de dansa, amb el coreògraf Ferran Joanmiquel.

En aquesta ocasió, sortiran a ballar fins a 15 intèrprets, entre els que hi ha tres lloretencs: Silvia Soliguer, Lali Barti i Albert Torras.

“Oceans” es representa aquest divendres, a partir de les 21 hores, al Teatre de Lloret. El preu de l’entrada és de 6 euros.

spot_img

El + Vist