4.2 C
Lloret de Mar

‘Òmnium en ruta’ reflexiona sobre l’actualitat i el rei emèrit aquest dissabte a Lloret de Mar

Un dels actes serà un debat dedicat a la figura del rei emèrit.

Òmnium en ruta
Òmnium en ruta

Darreres Notícies

Òmnium Cultural organitza diferents actes aquest dissabte a Lloret de Mar, dins de la campanya “Òmnium en Ruta”, que passa per diferents municipis per reflexionar sobre l’actualitat de Catalunya i l’Estat espanyol.

servicios profesionales jimenez

La jornada, que es farà a la Plaça de la Vila, comptarà amb diverses activitats. Començarà a les 18 hores, amb animació infantil amb la companyia de teatre Sobre Rodes. Una hora més tard, David Nel·lo, que ha rebut el Premi Sant Jordi, presentarà el seu llibre “Les amistats traïdes”.

Després, a les 8, es farà un debat sobre l’actualitat, que girarà especialment al voltant del rei emèrit. Estarà moderat pel periodista Adam Martín, antic col·laborador de Nova Ràdio Lloret, amb la participació de Maria Majó, membre de la junta nacional d’Òmnium, i l’advocada Marta Alsina. La jornada acabarà amb un concert del grup lloretenc Maria Dolors i una sessió de Cinema a la fresca, amb “Festival Confitats en Curt”.

Gràcia Ferrer, portaveu d’Òmnium a la Selva Marítima, assenyala que la campanya té per objectiu “reflexionar i debatre sobre la situació social i política actual, sobre com volem el país” i conclou que “no volem un país de lladres i corruptes“.

L’acte -que també comptarà amb l’exposició de l’anomenat “mapa de la repressió”- tindrà servei de ‘foodtruck’ i una botiga. Tots els assistents hauran de seguir les mesures de seguretat relacionades amb la Covid-19, amb mascareta i distància social.

spot_img

El + Vist