22.4 C
Lloret de Mar
Ona Blasco, a León

Ona Blasco aconsegueix una meritòria 9a posició a la Copa d’Espanya absoluta

La lloretenva va tenir la mala sort d'haver d'enfrontar-se a la campiona d'Argentina absoluta als vuitens de final, però està contenta de com va competir. La resta de partits, els va guanyar.

Ona Blasco, a León

Darreres Notícies

Meritori novè lloc de la jove lloretenca Ona Blasco, que amb només 14 anys ha quedat 9a a la Copa d’Espanya d’Esquaix en la categoria absoluta. La prova s’ha disputat aquest cap de setmana a León.

Ona Blasco es marcava un objectiu més ambiciós, però la mala sort va fer que s’hagués d’enfrontar, als vuitens de final, a la campiona d’Argentina absoluta. Tot i així, està molt contenta de com va poder competir.

“Vaig tenir mala sort perquè vaig jugar els vuitens amb la campiona d’Argentina absoluta, però va ser bastant ajustat i estic molt contenta”

Ona Blasco

La lloretenca assegura que els partits més disputats són els que més gaudeix. Tot i així, la derrota contra la jugadora argentina va fer que només pogués optar, com a màxim, al novè lloc. I així ho va aconseguir, ja que la resta de partits del campionat els va guanyar amb solvència.

“Si perds a vuitens de final, vas a jugar per a les posicions del 9 al 16 i allà vaig guanyar tots els partits sense perdre cap joc de manera bastant clara”

Ona Blasco

Després de sis setmanes sense parar, aquest proper cap de setmana descansarà. Però el següent, viatjarà a València per disputar el primer Memorial Eduardo Palanca en categoria absoluta.

spot_img

El + Vist