27.2 C
Lloret de Mar
Un dels efectius de la policia nacional, aquest dimecres a Lloret (ACN).

Operatiu de la Policia Nacional contra les falsificacions en una vintena d’establiments comercials de Lloret

Nombrosos efectius s'han desplegat a primera hora del matí d'aquest dimecres a la vila.

Un dels efectius de la policia nacional, aquest dimecres a Lloret (ACN).

Darreres Notícies

La Policia Nacional ha treballat aquest dimecres en un operatiu contra les falsificacions a Lloret de Mar. Segons ha pogut saber l’Agència Catalana de Notícies, el dispositiu s’ha coordinat des de Madrid en col·laboració amb la policia judicial de Barcelona i la comissaria de Lloret.

Diversos efectius policials s’han desplegat a la zona i han escorcollat una vintena d’establiments comercials per presumptes delictes contra la propietat intel·lectual per la venda i comercialització de productes falsos.

L’operació continua oberta i, de moment, no consten detinguts ni xifres sobre el material comissat. L’operació ha tingut lloc aquest dimecres, a primera hora del matí.

Aquesta no és la primera operació d’aquest tipus que es fa a Lloret de Mar. Fa un any, la Policia Nacional i l’Agència Tributària hi van desplegar un operatiu conjunt que es va saldar amb 16 detinguts per un delicte continuat contra la propietat intel·lectual i amb més de 17.400 productes falsificats, que superaven els 850.000 euros.

spot_img

El + Vist