6 C
Lloret de Mar
Othello

‘Othello’, una història d’amor i gelosia, arriba al Teatre de Lloret dins del cicle dedicat a Shakespeare

Es podrà veure aquest dissabte, a les 21 hores, al Teatre de Lloret. El preu de les entrades és de 12 euros.

Othello

Darreres Notícies

Aquest dissabte, es representa al Teatre municipal l’obra Othello, dins del cicle que Lloret dedica a William Shakespeare. L’espectacle, dirigit per Oriol Tarrasón, compta amb tres intèrprets: Òscar Intente, Arnau Puig i Aida Oset.

Es tracta d’una història d’amor i gelosia que protagonitza Otel·lo, general de l’exèrcit de la república de Venècia. S’enamora de Desdèmona i es casen en secret, però Iago, mogut per l’odi que sent cap a ell, provoca la gelosia d’Otel·lo, fent-li creure que la seva esposa li és infidel.

Una escena d’Othello (La Villaroel)

Víctima de la seva terrible gelosia, Otel·lo acaba matant Desdèmona; i quan descobreix que tot ha estat un engany, se suïcida. Òscar Intente, que interpreta a Otel·lo, assenyala que l’obra posa sobre la taula un concepte que avui en dia està molt de moda: el de les fake news.

La representació és una producció de la companyia Les Antonietes. L’actor assegura que és una versió molt fidel a l’obra original de Shakespeare, tot i que n’elimina les trames secundàries.

L’obra es podrà veure aquest dissabte, a les nou de la nit, al Teatre de Lloret. El preu de les entrades és de 12 euros.

spot_img

El + Vist