8 C
Lloret de Mar

Paco Membrives: l’exposició “permet vincular Montphoto amb Lloret de Mar”

La mostra, amb les millors imatges del concurs de fotografia de natura, es troba a la Casa de la Cultura fins el 5 de novembre.

L'exposició de Montphoto, a la Casa de la Cultura.
L'exposició de Montphoto, a la Casa de la Cultura.

Darreres Notícies

L’associació Montphoto convida els lloretencs a visitar l’exposició amb les imatges premiades enguany en el concurs internacional de fotografia de natura. La mostra –ubicada a la Casa de la Cultura- està formada per imatges realment espectaculars des d’un vista estètic, però també fan la funció de denúncia o bé tenen una finalitat pedagògica. De fet, aquests dies estan rebent la visita de grups d’alumnes o de l’escola d’adults de la vila.

Les diferents categories conformen una exposició d’allò més completa, amb una “important selecció d’imatges de natura”. Paco Membrives, president de Montphoto, qualifica la mostra “d’entrada d’aire fresc”.

Membrives subratlla que les visites permeten “vincular Montphoto amb Lloret de Mar”, que n’és la seu des de fa 26 anys. Adreçant-se als veïns, conclou que “esperem que sigueu inspirats per la natura per fer un món millor”.

La mostra -que inclou les fotografies guanyadores, a més de les categories especials de Lloret i Girona- es pot visitar fins el proper 5 de novembre a la Casa de la Cultura.

spot_img

El + Vist