15.4 C
Lloret de Mar

‘Padre no hay más que uno’, al Cinema a la fresca d’aquest dimecres

Com cada dimecres d’estiu, avui toca Cinema a la Fresca. En aquesta ocasió, l’espai escollit és la plaça de les Regions del Molí, on es projectarà la pel·lícula Padre no hay más que uno. En cas de pluja, l’Ajuntament ha anunciat que buscarà una nova data per fer la projecció. Es tracta d’un film dirigit […]

Padre no hay más que uno
Padre no hay más que uno

Darreres Notícies

Com cada dimecres d’estiu, avui toca Cinema a la Fresca. En aquesta ocasió, l’espai escollit és la plaça de les Regions del Molí, on es projectarà la pel·lícula Padre no hay más que uno. En cas de pluja, l’Ajuntament ha anunciat que buscarà una nova data per fer la projecció.

Es tracta d’un film dirigit i protagonitzat per Santiago Segura, que encarna en Javier, un pare de família que s’ha d’enfrontar a la realitat quan la seva dona decideix marxar de viatge i deixar-lo sol amb els seus cinc fills, de qui mai no ha tingut cura. L’experiència canviarà la vida de tots per sempre.

La comèdia, del 2019, és una nova versió de la comèdia argentina Mamá se fue de viatge, dirigida per Ariel Winograd. La versió de Santiago Segura ha tingut molt èxit i aquest 2022 ha estrenat la tercera seqüela, en què arriba la sogra.

La primera pel·lícula de la saga, Padre no hay más que uno, es podrà veure aquesta nit, a partir de les deu, a la plaça de les Regions del Molí.

spot_img

El + Vist