15.4 C
Blanes
Neus Dalmau en un assaig amb Salvador Brutons

El Palau de la Música com a joia del Modernisme català, segons Neus Dalmau

L'artista que aquest dissabte representa la 'Cantata de Randa' al Palau de la Música oferirà una classe gratuïta avui a les 18 hores al centre cívic del Rieral.

Neus Dalmau en un assaig amb Salvador Brutons

Darreres Notícies

Una seixantena de lloretencs aniran dissabte al Palau de la Música de Barclona per gaudir de la Cantata de Randa escrita per l’artista lloretenca Neus Dalmau. I perquè la visita al Palau pugui ser molt profitosa, la mateixa Neus Dalmau ofereix aquesta tarda una classe d’història de l’art on explicarà diferents aspectes del Palau de la Música com a joia del modernisme català.

Recordem que Autocars Canals ha posat un autocar gratuït per als lloretencs que es desplaçaran a la ciutat comtal aquest dissabte. L’autocar sortirà a dos quarts de set de la tarda de davant de l’hotel Helios.

L’obra que homenatja a Ramon Llull en el 700 aniversari de la seva mort ja es va estrenar la setmana passada a Mallorca, musicada pel reconegut director d’orquestra Salvador Brotons. I va ser un èxit. Neus Dalmau ha explicat que van tenir alguns incidents d’última hora que van fer incrementar els nervis, malgrat que al final va sortir tot perfecte.

Pel que fa a la sessió d’aquesta tarda sobre l’art al Palau de la Música és gratuïta, començarà a les sis de la tarda al centre cívic del Rieral, i no cal inscriure’s.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist