5 C
Lloret de Mar
La paradeta de Lloret per la Independència

Paradeta de Lloret per la Independència per acostar-se a la ciutadania

Està muntada al mercat setmanal aquest matí amb la voluntat de mantenir el contacte amb els veïns de la vila, resoldre dubtes i xerrar una estona.

La paradeta de Lloret per la Independència

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Lloret per la Independència muntarà aquest matí l’última paradeta informativa al mercat setmanal, tal com ha estat fent al llarg del mes de març. Es podrà visitar de les deu del matí i fins a la una del migdia.

Al llarg de les últimes setmanes, els membres de l’entitat han fet una campanya de presència cada dimarts al mercat setmanal i també els dissabtes a la Plaça de l’Església. L’objectiu d’aquestes parades és mantenir el contacte amb els veïns de la vila, resoldre dubtes i xerrar una estona, tal com assenyala Alfons Sànchez, coordinador local de Lloret per la Independència.

“Durant el mes de març hem estat fent una campanya de presència per estar en contacte amb la gent del poble”

Alfons Sànchez

Alfons Sànchez explica que per al mes d’abril tenen preparades noves campanyes i també faran reunions telemàtiques obertes a tothom.

“Durant el mes de d’abril farem altres campanyes i reunions telemàtiques”

La paradeta informativa de Lloret per la Independència estarà ubicada aquest dimarts al matí, de deu a una, al final del mercat setmanal.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.