12.5 C
Lloret de Mar

Parking Shakespeare porta ‘La tempesta’ a Lloret per commemorar el Dia Mundial del Teatre

Es tracta d'una obra versionada i dirigida per Marc Rosich, amb un gran format i 11 personatges a l'escenari. L'obra es pot veure aquest dissabte, a les 20 hores, al Teatre de Lloret.

La Tempesta, de Parking Shakespeare
La Tempesta, de Parking Shakespeare

Darreres Notícies

La tempesta de William Shakespeare arriba aquest dissabte a Lloret versionada per Marc Rosich. Qui la porta és la companyia Parking Shakespeare, que, per celebrar el seu 10è aniversari, torna als escenaris amb l’última obra del dramaturg anglès.

Aquesta versió de Marc Rosich compta amb diferents aspectes rellevants. Un dels més destacats és que porta a escena el personatge de Sycorax, la bruixa que era a l’illa abans que arribés el protagonista, Pròsper.

Ester Cort en el paper de Sycorax (Parking Shakespeare)
Ester Cort en el paper de Sycorax (Parking Shakespeare)

Un paper que encarna Ester Cort (que actualment podem veure com a Pili a la sèrie de TV3 ‘Com si fos ahir’). L’actriu assegura que li agrada molt el personatge de Sycorax i s’hi sent molt identificada.

“Com que no fa el que s’entendria que ha de fer, se la bandeja de la societat i en el moment en què estem vivint penso que totes estem molt sensibles a aquest tema”

Ester Cort

L’aposta de Rosich, segons Ester Cort, fa que l’obra sigui més entenedora que l’original, a banda d’oferir una posada en escena d’una gran bellesa.

“La tempesta no és una obra fàcil d’entendre i penso que aquesta versió la fa molt més fàcil d’entendre”

Ester Cort

Una opinió que comparteix Pep Garcia-Pascual, director artístic i també un dels actors de l’obra, que assegura que el públic els comenta sovint que és un espectacle molt bonic.

Ferdinand i Miranda (Parking Shakespeare)
Ferdinand i Miranda (Parking Shakespeare)

Pep Garcia-Pascual encarna el personatge de Ferdinand, príncep de Nàpols enamorat de Miranda. A ell i a l’Ester Cort els acompanyen fins a nou personatges més a l’escenari.

“Veure 11 persones en un escenari, i a tants teatres de Catalunya, és una de les coses que no es pot veure gaire sovint, per la precarietat en el món de les arts escèniques”

Pep Garcia-Pascual

Aquesta peça misteriosa i ritual barreja diferents gèneres, com la comèdia, el pensament filosòfic i polític, el romanç pastoral i la gran maquinària barroca. Un espectacle que reflexiona sobre les utopies i sobre quina societat bastiríem en el cas que se’ns dones una segona oportunitat en una illa verge.

La companyia Parking Shakespeare cada any ofereix un espectacle de Shakespeare en espais exteriors, però en aquest desè aniversari ha decidit presentar una versió La tempesta en gran format i per a sala. A més, a diferència del que és habitual, ha apostat per rodar l’espectacle per diferents municipis abans de fer temporada a Barcelona.

Parking Shakespeare
Parking Shakespeare

La tempesta, versionada i dirigida per Marc Rosich, arriba al Teatre de Lloret aquest dissabte, a les vuit del vespre. Les entrades valen 15 euros. L’espectacle s’inclou en la commemoració del Dia Mundial del Teatre, que se celebra, precisament, el 27 de març.

spot_img

El + Vist