6.7 C
Lloret de Mar

‘Participa en el canvi’, la campanya del PSC de Lloret per recollir la veu dels veïns

El partit posa a disposició dels veïns diferents canals per contactar amb Adrià Lamelas, que es mostra molt obert a parlar amb qui ho vulgui.

Adrià Lamelas i altres representants del partit, conversant amb un comerciant de Lloret (PSC)
Adrià Lamelas i altres representants del partit, conversant amb un comerciant de Lloret (PSC)

Darreres Notícies

Adrià Lamelas, candidat del PSC a Lloret, ha iniciat una campanya per recollir la veu dels veïns.

Sota el lema Participa en el canvi , Lamelas fa una crida a totes les persones vulguin expressar les seves preocupacions, suggeriments o propostes. I és que l’alcaldable socialista considera que la ciutadania té moltes coses a dir.

“Creiem que encara hi ha molt a dir, que hi ha molta gent i entitats que volen participar i que hi ha un neguit per millorar el nostre poble”

Adrià Lamelas

El partit ha posat a disposició dels veïns diferents canals per contactar amb Adrià Lamelas, que es mostra molt obert a parlar amb tots els veïns de Lloret que ho vulguin.

Per posar-s’hi en contacte, es pot enviar un WhatsApp al número 627.422.202 o bé, tal com ha explicat ell mateix, escriure-li a través de les diferents xarxes socials o de la seva pàgina web.

Adrià Lamelas també ha explicat que aviat impulsaran noves maneres perquè la població hi digui la seva, en el marc de la campanya Participa en el canvi.

spot_img

El + Vist