9.9 C
Lloret de Mar

La participació als premis Vila de Lloret s’incrementa per tercer any consecutiu

En aquesta edició s'hi han presentat 381 obres, que representen 65 més que l’any passat i 141 més que el 2015.

Premis Vila de Lloret
Premis Vila de Lloret

Darreres Notícies

Els premis literaris Vila de Lloret han incrementat un cop més la participació i han recollit 381 obres. Això representa 65 més que l’any passat i 141 més que el 2015. El regidor de Cultura, Albert Robert, en fa una valoració molt positiva i ho atribueix, en part, a la possibilitat de presentar els treballs per correu electrònic.

servicios profesionales jimenez

L’augment s’ha donat en totes les categories: en adults, 27 treballs en narrativa i 23 en poesia. Pel que fa als alumnes, en Primària, 207 obres presentades en narrativa i 69 de poesia. Els alumnes de Secundària hi han participat amb 47 treballs de narrativa i 8 de poesia.

Pel que fa al concurs de blogs, que el termini es va tancar aquest cap de setmana, les dades són també superiors. S’hi han presentat 22 creacions, en lloc de les 19 del 2016, entre les categoria de millor blog sobre literatura, sobre creació literària, millor blog de viatges i millor ‘post’ sobre Lloret. Tot i així, aquesta última s’ha reduït una mica.

Juntament amb el Guardó Sa Gavina i el Joan Llaverias per a contes infantils amb il•lustracions, tots aquests premis es lliuraran en el decurs de la Nit de la Cultura, el proper 21 d’abril.

Tots els guanyadors rebran un trofeu i hi ha guardons en metàl•lic, que arriben fins als 1.000 euros.

spot_img

El + Vist