12.5 C
Lloret de Mar

Paula Blanch, Marta Esqueu, Júlia Martínez i Mireia Jolis es convertiran en obreres diumenge

Prendran el relleu a Mireia Ribas, Míriam Gisbert, Clàudia Portavella i Anna Austrich. Serà a l'Aplec dels Perdons de Santa Cristina.

Les actuals obreres
Les actuals obreres

Darreres Notícies

Paula Blanch, Marta Esqueu, Júlia Martínez i Mireia Jolis seran les noves obreres de Santa Cristina. Les quatre noies agafaran el relleu a Mireia Ribas, Míriam Gisbert, Clàudia Portavella i Anna Austrich aquest diumenge, a l’Aplec dels Perdons.

És el més destacat de la festa tradicional que l’Obreria de Santa Cristina organitza el segon diumenge de Quaresma des de fa centenars d’anys. I des de fa pocs anys, ho complementa amb un concert la vigília, tal com ha recordat l’Obrer Major, Arseni Frigola. Aquest any, l’actuació anirà a càrrec de la Coral del Canigó, de Vic, que cantarà a partir de les nou de la nit a l’església parroquial. L’entrada és gratuïta.

De cara a diumenge, el Xino-Xano organitza, com cada any, una caminada des de la plaça de l’Ajuntament fins a Santa Cristina, fent parada a la platja de Fenals per esmorzar i, posteriorment, una visita als jardins de Santa Clotilde. La sortida serà a les nou del matí.

Un cop a l’ermita, ja al migdia, es farà la missa amb la veneració de Sa Relíquia i el cant dels Goigs amb el Cor Alba de Prima. Aquesta missa simbolitza, a més, el relleu de les obreres, que són les noies que representen l’Obreria al llarg d’un any i que el dia de Festa Major ballen el Ball de Plaça.

Tal com ha explicat l’Obrer Major, els tiquets per menjar arròs del Xino-Xano es poden comprar a la barberia Reguant o al Puntet fins divendres i el preu és de 8 euros.

spot_img

El + Vist