21.5 C
Lloret de Mar
Paulino Gracia, avui, als estudis de la ràdio

Paulino Gracia es presentarà a les municipals del 2019 amb Som Alternativa

Som Alternativa, que compta amb Albano Dante Fachin al capdavant, va néixer a finals de l'any passat, després que Fachin dimitís de Podem Catalunya per desavinences amb el partit.

Paulino Gracia, avui, als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

Paulino Gracia serà alcaldable per Som Alternativa. L’actual regidor d’ELLSSP, a l’oposició, encapçalarà la llista d’aquest nou partit a les eleccions municipals del maig de l’any que ve.

Albano Dante Fachín (font: Crónica Global)

Som Alternativa, que compta amb Albano Dante Fachin al capdavant, va néixer a finals de l’any passat, després que Fachin dimitís de Podem Catalunya per desavinences amb el partit. El van seguir una sèrie de persones (entre les quals hi havia el lloretenc) que, plegades, han creat aquesta alternativa que, diuen, aposta per un model insubmís i constituent. Tal com explica Paulino Gracia, Som Alternativa no és una formació independentista, però creu que cal tenir les portes obertes al diàleg amb els independentistes.

Paulino Gracia ha posat de relleu que es tracta d’un partit estrictament d’esquerres. I ha afegit que, a diferència del que es van trobar amb Podem, Som Alternativa deixarà marge als representants de cada municipi perquè prengui les seves pròpies decisions.

Sobre la proposta a Lloret de Mar, el candidat ha explicat que compta amb el suport del 70% dels membres d’ELLSSP, tot i que no ha avançat cap nom. I ha celebrat que el 60% de les persones que l’acompanyen siguin dones. El programa electoral encara està per definir.

Paulino Gracia és el cinquè candidat que es fa oficial per a les eleccions del proper mes de maig. Els que es coneixen fins ara són Jordi Orobitg, d’ERC, Jaume Dulsat, del PDeCAT, Enric Martínez, d’Independents de la Selva i Lluïsa Baltrons, que deixa el PDeCAT per muntar una llista independent.

spot_img

El + Vist