15.4 C
Blanes
Pedalada en una edició anterior

Pedalada popular aquest diumenge, per les festes de Sant Romà

Aquest cap de setmana hi ha un gruix d’activitats programades a Lloret amb motiu de la Festa Major de Sant Romà, que s’inaugura divendres al vespre amb el pregó de Conxita Romaní, propietària de Calçats Fàbregas. I una de les activitats previstes per diumenge és la sortida que organitza el Club Ciclista Lloret Trails. Serà […]

Pedalada en una edició anterior

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana hi ha un gruix d’activitats programades a Lloret amb motiu de la Festa Major de Sant Romà, que s’inaugura divendres al vespre amb el pregó de Conxita Romaní, propietària de Calçats Fàbregas. I una de les activitats previstes per diumenge és la sortida que organitza el Club Ciclista Lloret Trails. Serà una excursió de vuit quilòmetres que passarà pels diferents carrils bici del municipi.

El president de l’entitat, Santi Raya, remarca que és una pedalada popular oberta a tothom, perquè és molt planera i només hi ha dues pujades amb un desnivell elevat. I és que en les edicions anterior la sortida l’havia organtizat l’Ajuntament en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, però aquest any se n’ha fet càrrec el Club.

La convocatòria és diumenge a les onze del matí, al passeig de Cúllar, on es tornarà a arribar després de fer una volta per Lloret.

En arribar, hi haurà una xocolatada per a tots els participants. La pedalada és gratuïta, tot i que es demana als interessats que s’inscriguin al Puntet o bé diumenge mateix abans de la sortida, per poder comptabilitzar el nombre de participants. L’únic requisit és que tothom porti casc i que els menors de cinc anys vagin en una cadireta amb un adult. La previsió és que hi assisteixin entre 150 i 200 persones.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist