17.1 C
Lloret de Mar

Pep Plaza actuarà a Lloret amb un nou espectacle amb la Big Band Jazz Maresme

L'espectacle es titula 'Jazz som aquí' i arriba a Lloret aquest diumenge, a les 21 hores, a la plaça Germinal Ros, dins del cicle Estiueja.

Pep Plaza
Pep Plaza

Darreres Notícies

Músics tan diversos com Serrat, Sabina, Elvis Prestley o Lluís Llach actuaran aquest diumenge a Lloret de Mar i estaran acompanyats de celebritats com Jordi Pujol, Pedro Sánchez, Pep Guardiola, l’Eugenio, Fernando Simón i molts altres. Arriben a la vila de la mà del reconegut imitador Pep Plaza, que aquest cop presenta un espectacle conjuntament amb la Big Band Jazz Maresme.

servicios profesionales jimenez

Entre els personatges, hi haurà una quinzena de cantants que seran els protagonistes i que, entre cançó i cançó, comptaran amb intervencions molt variades on la improvisació tindrà un paper important.

L’espectacle es titula Jazz som aquí i a Pep Plaza li fa una il·lusió especial presentar-lo, perquè sempre li ha agradat molt cantar, tot i que mai no s’hi ha dedicat ni format. I reconeix que, sens dubte, la seva dona, la cantant Txell Sust, li ha donat un cop de mà important per preparar l’espectacle.

A més, l’artista agraeix l’aposta de l’Ajuntament de Lloret per seguir invertint en cultura en un moment tan complicat i considera un despropòsit que es tanquin equipaments culturals quan els bars poden funcionar amb normalitat.

Jazz som aquí, amb Pep Plaza i la Big Band Jazz Maresme, es podrà veure aquest diumenge a Lloret, a les nou de la nit, a la Plaça Germinal Ros, en una nova sessió del cicle Estiueja. El preu general de les entrades és de 5 euros. Per als menors de 12 anys, l’accés és gratuït.

L’aforament màxim és de 400 persones i, com en la resta d’activitats d’aquest estiu, tothom haurà de portar mascareta i respectar les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries.

spot_img

El + Vist