19.7 C
Lloret de Mar
Pilar López-Carrasco

Pilar López-Carrasco, al segon concert del cicle ‘Nits de piano’ dels Amics de la Música

L'actuació es farà a les sales d'assaig del teatre municipal (21:30 hores) i el preu de les entrades és de 10 euros, que es destinen a la restauració de l'orgue de la parròquia de Sant Romà.

Pilar López-Carrasco

Darreres Notícies

Demà dijous torna a haver-hi concert del cicle Nits de piano dels Amics de la Música. En aquesta ocasió, el recital el farà Pilar López-Carrasco.

L’artista -que fa anys que es dedica a la música- ha fet concerts arreu del món i ha rebut una àmplia col·lecció de premis, com el Xavier Monsalvatge de música contemporània.

Demà a Lloret interpretarà obres de Bach, Brahms i Chopin, entre altres autors. Seguint la filosofia del cicle que organitzen els Amics de la Música, la pianista s’adreça a un públic ampli.

Per a l’artista, el piano és una manera de comunicar-se i en els concerts es crea un triangle entre els compositors, el públic i ella mateixa.

La de demà serà la segona sessió del cicle, que es fa a les sales d’assaig del teatre municipal. El recital començarà a dos quarts de deu de la nit.

El cost de les entrades és de 10 euros, amb un descompte de 3 euros per a jubilats i estudiants. Recordem que els fons es destinaran a la restauració de l’orgue de la Parròquia de Lloret.

spot_img

El + Vist