Dimarts, 2 març 2021
10.6 C
Lloret de Mar
El grup en un concert

Piratas Rumbversions per celebrar el Dia Mundial del Turisme a Lloret

El concert de versions començarà a dos quarts d'onze de la nit a la Plaça de la Vila.

El grup en un concert

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Piratas Rumbversions actuarà aquest diumenge a la nit a Lloret de Mar, en el marc de la celebració del Dia Mundial del Turisme. El líder de la banda, Manel Cabello (que havia estat bateria de Muchachito Bombo Infierno), assegura que faran passar una estona molt divertida al públic fent un recorregut per cançons reconegudes en el món de la rumba i també amb peces d’altres àmbits però adaptades a l’estil rumbero.

El concert es farà aplicant totes les mesures de seguretat per la Covid-19. Per exemple, l’aforament serà limitat, el públic estarà assegut i amb distància i caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. Unes mesures que xoquen una mica amb el ritme de la música rumbera, però això no impedirà que el públic s’ho passi d’allò més bé i pugui participar també en l’espectacle.

Piratas Rumbversions va néixer fa quatre anys a Barcelona i després d’anar a millor cada temporada, aquest 2020 ha vist com es frenava tot per culpa de la pandèmia. Per això agraeix que hi hagi ajuntaments com el de Lloret que apostin per seguir organitzant espectacles, malgrat que sigui amb les restriccions necessàries per garantir la seguretat de tothom.

El concert començarà a dos quarts d’onze de la nit a la Plaça de la Vila. Abans, a les nou del vespre, es podrà veure l’espectacle Molar, amb Quim Bigas, a la Roca d’en Maig. Tots dos són gratuïts, però l’aforament és limitat.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica