7.2 C
Lloret de Mar

Piratas Rumbversions per celebrar el Dia Mundial del Turisme a Lloret

El concert de versions començarà a dos quarts d'onze de la nit a la Plaça de la Vila.

El grup en un concert
El grup en un concert

Darreres Notícies

Piratas Rumbversions actuarà aquest diumenge a la nit a Lloret de Mar, en el marc de la celebració del Dia Mundial del Turisme. El líder de la banda, Manel Cabello (que havia estat bateria de Muchachito Bombo Infierno), assegura que faran passar una estona molt divertida al públic fent un recorregut per cançons reconegudes en el món de la rumba i també amb peces d’altres àmbits però adaptades a l’estil rumbero.

servicios profesionales jimenez

El concert es farà aplicant totes les mesures de seguretat per la Covid-19. Per exemple, l’aforament serà limitat, el públic estarà assegut i amb distància i caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. Unes mesures que xoquen una mica amb el ritme de la música rumbera, però això no impedirà que el públic s’ho passi d’allò més bé i pugui participar també en l’espectacle.

Piratas Rumbversions va néixer fa quatre anys a Barcelona i després d’anar a millor cada temporada, aquest 2020 ha vist com es frenava tot per culpa de la pandèmia. Per això agraeix que hi hagi ajuntaments com el de Lloret que apostin per seguir organitzant espectacles, malgrat que sigui amb les restriccions necessàries per garantir la seguretat de tothom.

El concert començarà a dos quarts d’onze de la nit a la Plaça de la Vila. Abans, a les nou del vespre, es podrà veure l’espectacle Molar, amb Quim Bigas, a la Roca d’en Maig. Tots dos són gratuïts, però l’aforament és limitat.

spot_img

El + Vist