25.3 C
Lloret de Mar
Preparació de 'Pirates a la Brava'

‘Pirates a la Brava’, cap de setmana temàtic a Lloret de Mar, del 24 al 26 de juny

Organitzat per Popu Events, hi haurà una sèrie de propostes variades destinades a un públic familiar i de proximitat.

Preparació de 'Pirates a la Brava'

Darreres Notícies

El doble de Johnny Deep a Espanya és el principal al·licient de l’esdeveniment Pirates a la Brava. Arriba el darrer cap de setmana d’aquest mes de juny, amb propostes destinades a públic familiar, que es poden gaudir de forma conjunta o bé per separat.

Hi ha de tot: des d’una gimcana a la recerca d’un tresor, una cursa amb pirates i altres personatges o fins i tot un taller de cuina. Les activitats es duen a terme en indrets emblemàtics de Lloret de Mar, com els Jardins de Santa Clotilde, el castell de Sant Joan o els camins de ronda.

L’esdeveniment va a càrrec d’una nova empresa lloretenca, Popu Events. Un dels responsables, l’actor Paco Moreno, assenyala que un dels atractius és la presència del doble de Jack Sparrow, el famós personatge de Pirates del carib, a més de comptar amb el suport d’un seguit d’influencers.

“Tenim el Jack Espàrrec, que és un dels protagonistes de tot el cap de setmana, i tenim grans influencers del món del YouTube, el TikTok i el món dels viatges”

Paco Moreno

Cristina Catalán, una altra representant de l’empresa Popu Events, afegeix que l’esdeveniment Pirates a la Brava s’adreça a famílies i a públic de proximitat.

“És un cap de setmana que fliparem, perquè hem preparat una súper experiència amb aventures, gimcanes, pirates…”

Cristina Catalán

El cap de setmana temàtic sobre pirates amb el capità Jack Espàrrec es durà a terme del 24 al 26 de juny a Lloret de Mar. Per a més info, consulteu el web de Popu Events.

spot_img

El + Vist