Dissabte, 23 gener 2021
12.1 C
Lloret de Mar
Portada del llibre 'La plaça petita'

‘La plaça petita’ evoca el Lloret de la infantesa de Jordi Soliguer

L'autor serà un dels lloretencs reconeguts aquest divendres, a la Nit de la Cultura.

Portada del llibre 'La plaça petita'

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Un dels llibres que trobarem de ben segur a la fira de Sant Jordi és el de Jordi Soliguer, titulat ‘La plaça petita’.

Segons el mateix autor, aquesta ‘plaça petita’ fa referència a un espai físic (entre la plaça de l’Església, el carrer de la Vila i la capella del Santíssim) però sobretot de record de la seva infantesa on ell i els seus amics “ens van fer grans”. Un espai que ja no existeix però que “forma part del Lloret d’abans, d’un temps que no tornarà, previ al turisme massiu”.

‘La plaça petita’, de Jordi Soliguer, es va presentar dies enrere en el sopar del Club Marina Casinet. L’autor serà reconegut aquest divendres, a la Nit de la Cultura. El llibre el trobarem a la fira de Sant Jordi del proper diumenge, 23 d’abril, i també a les llibreries de Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.