13.8 C
Lloret de Mar

Poca afectació a Lloret de Mar pel temporal de pluja i vent, segons Protecció Civil

Malgrat que la jornada s'estigui desenvolupant amb normalitat, Protecció Civil demana màxima precaució als veïns i, per sobre de tot, que s'actuï amb seny.

El temporal de mar, aquest matí
El temporal de mar, aquest matí

Darreres Notícies

La pluja i el temporal de vent han tingut poca afectació a Lloret de Mar. Ho confirma el cap de Protecció Civil, Felip Carbonell, que explica que al llarg de la nit hi ha hagut petites incidències, però sense gaire rellevància.

Efectes del temporal, al passeig (NRLL)
servicios profesionales jimenez

Com que s’havia activat l’alerta, Protecció Civil i el departament de Medi Ambient municipal han dut a terme diferents mesures de precaució i al llarg d’aquesta setmana s’han netejat de sorra i canyes les rieres per permetre-hi el pas de l’aigua i s’han retirat de la sorra els mòduls de salvament, papereres, dutxes i passeres.

Malgrat que la jornada s’estigui desenvolupant amb normalitat, el cap de Protecció Civil demana màxima precaució als veïns i, per sobre de tot, que s’actuï amb seny.

Curiosos contemplen el temporal de mar (NRLL)

El Servei Meteorològic de Catalunya va activar el pla especial d’emergències per inundacions (INUNCAT) ahir dimarts. Un avís que es preveu desactivar aquest migdia mateix, perquè el temporal va a la baixa.

El cos, l’han trobat a la platja de Caldes d’Estrach (324)

Tot i així, val a dir que sí que hi ha hagut afectacions greus en altres punts de Catalunya. A Arenys de Munt, al Maresme, un home de 70 anys ha mort arrossegat per la riera quan intentava creuar-la per recuperar el seu cotxe; i a Vilaverd, a la Conca de Barberà, busquen una mare de 69 anys i el seu fill de 42, després que l’aiguat s’endugués el bungalou on eren.

spot_img

El + Vist