18 C
Lloret de Mar

‘Poeta de guàrdia’: rebre una trucada perquè et recitin un poema

La iniciativa 'Poeta de guàrdia' es farà el 21 de març i les inscripcions ja estan obertes.

Joan Pau Romaní
Joan Pau Romaní

Darreres Notícies

Atenció als amants de la poesia, perquè dins dels actes de la Capital de la Cultura Catalana es farà una jornada dedicada a aquesta vessant artística.

servicios profesionales jimenez

La iniciativa s’anomena Poeta de guàrdia i es durà a terme el 21 de març, tot i que les persones que vulguin gaudir-ne, ja es poden inscriure a través del web dedicat a la capitalitat de la cultura catalana.

La idea és la següent: les persones que s’hi inscriguin, el dia 21 rebran la trucada d’un rapsode que els recitarà un poema per telèfon. Un dels organitzadors, l’actor lloretenc Joan Pau Romaní, explica que han dividit els poemes en tres temàtiques i que els oients podran triar quina temàtica prefereixen.

“Tenim tres propostes: una sobre Lloret, una sobre la vida i una sobre l’amor; la persona que sentirà el poema pot escollir la temàtica i nosaltres escollirem el poema”

Joan Pau Romaní

En total hi haurà set rapsodes, que recitaran poesies de poetes molt variats, tant de Lloret com de fora.

“Hi ha poetes molt variats, de Lloret, catalans o estrangers, i tot són poesies que tenen molta força”

Joan Pau Romaní

La iniciativa està oberta a tothom, sense límit d’edat. Les persones que s’hi apuntin, han d’indicar també l’hora en què voldran que se’ls truqui el 21 de març per poder escoltar el poema.

spot_img

El + Vist