6.4 C
Lloret de Mar

Polèmica en el moviment de les kellys, entre Eulalia Corralero i Myriam Barros

El 2016, Kellys.org va fer fora Corralero a través d'un burofax i va escollir Myriam Barros, de Lanzarote, com a nova presidenta. La polèmica no està tancada.

Eulàlia Corralero, avui als estudis
Eulàlia Corralero, avui als estudis

Darreres Notícies

Polèmica en el moviment de les Kellys. El que l’ha provocat és la presidència de la primera associació que va crear el col·lectiu, anomenada Kellys.org.

Anem a pams. El moviment de les Kellys, les cambreres de pisos dels hotels, va néixer el 2014 amb una pàgina de Facebook creada per la lloretenca Eulalia Corralero, que un temps després, en veure que el moviment agafava tanta força, va decidir impulsar una associació: Kellys.org. Entitat que la tenia a ella com a presidenta.

El 2016, però, l’associació va fer fora Corralero a través d’un burofax i va escollir Myriam Barros, de Lanzarote, com a nova presidenta. Barros assegura que ella no va tenir res a veure amb la destitució d’Eulalia Corralero.

Myriam Barros (La Vanguardia)

Eulalia Corralero, però, afirma que la van fer fora de manera il·legal i que per això, en els papers, ella segueix figurant com a presidenta de l’associació. En aquest sentit, la lloretenca demana que Kellys.org retiri de la seva pàgina web la informació en què afirma que emprendrà accions legals contra ella.

Sigui com sigui, després de rebre el burofax per fer-la fora, Eulalia Corralero va decidir impulsar una confederació d’entitats que representen les kellys en diferents comunitats autònomes, com la Kellys Unión Catalunya. Mentre que Kellys.org està representada pel color verd, les confederades ho estan pel blanc. La lloretenca lamenta que les verdes siguin les que sempre s’enduen els reconeixements públics, mentre que, assegura, són les blanques les que fan més feina.

Corralero (segona per l’esquerra) i Barros (segona per la dreta) amb Mariano Rajoy quan era president (Hechos de Hoy)

En un comunicat, enviat per un sector de les cambreres de pisos que està de la banda d’Eulalia Corrlero per demanar que aquesta torni a ser reconeguda com a presidenta de Kellys.org, es denuncia també que Barros ha posat molts pals a les rodes a les kellys confederades i, a més, ha utilitzat la plataforma pels seus interessos personals i polítics, ja que actualment és consellera d’Unides Podem a Lanzarote. Myriam Barros, però, ho nega de manera rotundaDavant de tota la polèmica, Barros ha posat el seu càrrec de presidenta de Kellys.org a disposició de l’entitat.

D’altra banda, Eulalia Corralero ha aprofitat l’entrevista a la ràdio per reclamar als partits polítics que treballin per crear una plataforma per defensar el turisme social a Lloret de Mar, tal com van acordar en campanya electoral.

spot_img

El + Vist