10.6 C
Lloret de Mar
Cartell de les jornades

Portes obertes i visites guiades al MOLL per les Jornades Europees de Patrimoni

Se celebren aquest cap de setmana, des de divendres fins a diumenge.

Cartell de les jornades

Darreres Notícies

Lloret de Mar s’uneix aquest cap de setmana a la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni. Des de divendres fins a diumenge, estaran oberts al públic de manera gratuïta tots els equipaments del MOLL (Museu Obert de Lloret) i, a més, es faran diverses visites guiades.

Els horaris per a les visites són els mateixos cada dia i són els següents: a Can Saragossa, a les deu del matí; al Museu del Mar, a dos quarts de dotze; al Turó Rodó, a la una del migdia; als Jardins de Santa Clotilde, a les quatre de la tarda; al Cementiri Modernista, a les sis; i a la Casa Museu Can Font, a les vuit del vespre. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al Museu del Mar, al telèfon 972 36 44 54 o al web de Patrimoni.

Cementiri modernista de Lloret de Mar

El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, creu que és molt interessant obrir el patrimoni del municipi a tots els veïns i visitants. Segons el regidor, el patrimoni cultural sempre genera molt d’interès i assegura que cada cop que hi ha jornades de portes obertes la resposta és molt bona.

Les Jornades Europees de Patrimoni se celebren a tot el continent durant aquest cap de setmana. És una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea, que a casa nostra impulsa l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Les jornades se celebren ininterrompudament a Catalunya des de l’any 1991 i estan considerades com l’activitat participativa més important d’Europa en relació al patrimoni cultural.

spot_img

El + Vist