10.2 C
Lloret de Mar
Públic familiar, als jardins de Santa Clotilde (LLoret Turisme)

Portes obertes i visites guiades aquest cap de setmana al patrimoni local

Lloret se suma a les Jornades Europees de Patrimoni (9-11 d'octubre).

Públic familiar, als jardins de Santa Clotilde (LLoret Turisme)

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana se celebren les Jornades Europees de Patrimoni i la vila obrirà les portes a tots els elements del Museu Obert de Lloret (MOLL), amb visites guiades gratuïtes. El regidor de Patrimoni Cultural és Xavi Flores, qui destaca la importància “d’obrir el nostre patrimoni a veïns i visitants”.

A partir d’aquest divendres i fins diumenge, es podrà accedir a diferents espais del municipi, en diferents horaris. A les 10h, la jornada de portes obertes es farà a Can Saragossa; a les 11.30h, al Museu del Mar; a les 13h, al Turó Rodó; a les 16h, als Jardins de Santa Clotilde; a les 18h, al Cementiri Modernista; i, per últim, a les 20h, es podrà visitar la Casa Museu Can Font.

Les Jornades Europees de Patrimoni, impulsades pel Consell d’Europa i la Comissió Europea, se celebren a Catalunya des de fa 29 anys. Van començar al 1991, a través de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Estan considerades com l’activitat participativa més important d’Europa en aquest àmbit.

Les places per visitar els elements del MOLL són limitades i cal reserva prèvia. Es pot trucar al Museu del Mar, al telèfon 972 36 44 54, o al web de la secció de Patrimoni Cultural.

El Museu del Mar, de Lloret (Patrimoni).
spot_img

El + Vist