17.2 C
Lloret de Mar

Portes obertes i visites guiades aquest cap de setmana al patrimoni local

Lloret se suma a les Jornades Europees de Patrimoni (9-11 d'octubre).

Públic familiar, als jardins de Santa Clotilde (LLoret Turisme)
Públic familiar, als jardins de Santa Clotilde (LLoret Turisme)

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana se celebren les Jornades Europees de Patrimoni i la vila obrirà les portes a tots els elements del Museu Obert de Lloret (MOLL), amb visites guiades gratuïtes. El regidor de Patrimoni Cultural és Xavi Flores, qui destaca la importància “d’obrir el nostre patrimoni a veïns i visitants”.

servicios profesionales jimenez

A partir d’aquest divendres i fins diumenge, es podrà accedir a diferents espais del municipi, en diferents horaris. A les 10h, la jornada de portes obertes es farà a Can Saragossa; a les 11.30h, al Museu del Mar; a les 13h, al Turó Rodó; a les 16h, als Jardins de Santa Clotilde; a les 18h, al Cementiri Modernista; i, per últim, a les 20h, es podrà visitar la Casa Museu Can Font.

Les Jornades Europees de Patrimoni, impulsades pel Consell d’Europa i la Comissió Europea, se celebren a Catalunya des de fa 29 anys. Van començar al 1991, a través de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Estan considerades com l’activitat participativa més important d’Europa en aquest àmbit.

Les places per visitar els elements del MOLL són limitades i cal reserva prèvia. Es pot trucar al Museu del Mar, al telèfon 972 36 44 54, o al web de la secció de Patrimoni Cultural.

El Museu del Mar, de Lloret (Patrimoni).
spot_img

El + Vist