16 C
Lloret de Mar

Portes obertes per a Secundària, aquest dijous, a l’institut Rocagrossa

Hi haurà dues sessions: una a les 16 hores i l’altra, a les 16:45 hores. Així que cada família pot triar la que li vagi millor.

Institut Rocagrossa (Susanna Alemany)
Institut Rocagrossa (Susanna Alemany)

Darreres Notícies

Jornada de portes obertes, aquest dijous a la tarda, a l’institut Rocagrossa. El centre rebrà a totes les famílies que tinguin futurs alumnes de Secundària i que vulguin conèixer més de prop com és i com funciona el Rocagrossa.

servicios profesionales jimenez

El director, Quique Molina, explica que els rebran amb una presentació per part de l’equip directiu i, tot seguit, el professorat i l’alumnat els portaran a conèixer les instal·lacions.

“Els rebem al gimnàs, els fem una petita presentació els membres de direcció i, després, professorat i alumnat els fan una ruta per les instal·lacions de l’institut”

Quique Molina

L’objectiu de les portes obertes és que les famílies puguin conèixer millor l’institut i resoldre tots els dubtes.

“Volem que la gent rebi tota la informació que desitja i es pugui endur una idea molt clara de com treballem al nostre centre i tots els projectes que estem duent a terme”

Quique Molina

Hi haurà dues sessions: una a les 16 hores i l’altra, a les 16:45 hores. Així que cada família pot triar la que li vagi millor. De moment, són portes obertes per a Secundària, mentre que d’aquí unes setmanes es faran per a Batxillerat i cicles formatius.

spot_img

El + Vist