13.6 C
Lloret de Mar
Cartell de les Jornades

Portes obertes i visites guiades gratuïtes al MOLL aquest cap de setmana

Lloret celebra així les Jornades Europees de Patrimoni, que tenen lloc aquest divendres, dissabte i diumenge. Les reserves, al Museu del Mar, 972.36.44.54.

Cartell de les Jornades

Darreres Notícies

Lloret se suma un any més a les Jornades Europees de Patrimoni amb portes obertes als diferents equipaments del Museu Obert de Lloret (MOLL). Serà aquest divendres, dissabte i diumenge i es complementarà amb visites guiades gratuïtes.

La cap de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament, Anna Fuentes, ha afirmat que aquestes iniciatives que pretenen donar a conèixer el patrimoni local sempre tenen molt bona resposta per part del públic. La cap de Patrimoni convida a tothom a aprofitar les jornades de portes obertes.

Tot i que les portes estaran obertes de manera gratuïta durant tot el dia a tots els equipaments culturals, les visites guiades es faran al Museu del Mar a les deu del matí, a Can Saragossa a dos quarts de dotze, als jardins de Santa Clotilde a la una del migdia, al castell de Sant Joan a les quatre de la tarda i al cementiri modernista a les sis. L’horari serà el mateix per als tres dies. Tot i que seran visites gratuïtes, qui vulgui assistir-hi pot fer la reserva al Museu del Mar, al 972.36.44.54.

spot_img

El + Vist