16.5 C
Lloret de Mar
Posposat l'acte de presentació del Teatre

Posposat a dijous l’acte de presentació de la temporada del Teatre, el cineclub i el Casal de l’Obrera

El primer espectacle serà el monòleg 'La gitana Shakesperiana', que arriba aquest divendres amb la interpretació de María Sola i la direcció de Martí Peraferrer.

Posposat l'acte de presentació del Teatre

Darreres Notícies

Suspès l’acte de presentació de la temporada de Teatre, que estava programat per aquest vespre. A causa del temporal, l’Ajuntament ha decidit posposar-lo a aquest dijous, a les set de la tarda, al mateix Teatre. Un acte que servirà per conèixer la cartellera del proper trimestre, tant al Teatre com al Cineclub Adler i al Casal de l’Obrera.

I a l’espera de conèixer tota la programació, podem avançar que la temporada al Teatre s’obre aquest divendres, de la mà de María Sola i Martí Peraferrer, que porten a l’escenari el monòleg La gitana Shakesperiana.

‘La gitana Shakesperiana’ (Teatre de Lloret)

Es tracta d’una comèdia esbojarrada, un espectacle còmic i instructiu. La protagonista és Loli Montoya, dona gitana i estudiosa de Shakespeare, que arriba al teatre per fer una conferència sobre l’escriptor. Acompanyada a la guitarra pel seu cosí, amb qui formen un curiós tàndem, Loli Montoya parla de la vida, les obres i algunes anècdotes del cèlebre escriptor anglès. Qui l’encarna és María Sola, autora de l’espectacle. Tot sembla seriós, però les característiques de la conferenciant i la seva arrasadora personalitat faran que l’esbojarrada comèdia faci un gir i el públic riurà de valent.

El director és Martí Peraferrer, que va conèixer a María Sola en els càstings de La Bella Dolores. Quan va llegir el seu text, de seguida va acceptar dirigir-lo. Martí Peraferrer remarca la vocació d’actriu de la blanenca María Sola, de qui en destaca l’instint i la passió pel teatre. Uns factors que atrapen tot tipus de públic. Sobre La gitana Shakesperiana, el director destaca que és un monòleg passional i emocionant.

L’obra es representa aquest divendres, a partir de les nou de la nit, al teatre de Lloret. L’entrada val vuit euros.

La resta de programació del Teatre per aquesta temporada la coneixerem demà passat, dijous. Recordem que arran del temporal Glòria, l’Ajuntament ha decidit posposar l’acte, que estava programat per avui. Finalment, es farà dijous a les set de la tarda. Tot i que l’entrada és gratuïta, cal demanar la invitació al correu electrònic [email protected] o descarregant-la a través del web del Teatre.

spot_img

El + Vist