16.5 C
Lloret de Mar
La cartellera d'aquesta temporada al Teatre de Lloret

Presentacions personalitzades de la programació teatral a Lloret de Mar

Des del Teatre presenten l'oferta de la nova temporada a totes aquelles persones que ho sol·licitin.

La cartellera d'aquesta temporada al Teatre de Lloret

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret organitza presentacions personalitzades de la nova temporada.

El regidor de l’equipament, Albert Robert, argumenta que amb aquesta iniciativa volen arribar a un públic que a vegades costa portar-lo al teatre. I assegura que, per ara, està anant molt bé.  

“Vam considerar que explicar la programació en petits grups, de manera distesa, potser animaria un ventall de persones que sempre busquem atraure per anar al teatre i ens està funcionant”

Albert Robert

La cartellera sempre compta amb obres més comercials i amb obres que ho són menys. Totes, però, són de qualitat segons el regidor, que assegura que de mica en mica han anat fidelitzant un públic, sobretot en els espectacles de petit format de l’Espai Off, que aviat esperen poder tornar a oferir fora del teatre.

“Ens agrada arriscar una mica portant obres no comercials que sabem que són bones i, a vegades, el públic necessita escoltar aquesta informació prèvia per decidir si agafar o no una entrada”

Albert Robert

Tothom que estigui interessat en conèixer, de manera personalitzada, tots els detalls dels espectacles que es podran veure les properes setmanes, pot contactar amb l’equipament al correu [email protected] o bé al telèfon 972 36 18 35.

spot_img

El + Vist