19.2 C
Lloret de Mar
Cartell

Primera Night Trail de Lloret, el proper 13 d’agost

La cursa nocturna oferirà dos recorreguts, de 7 o 16 quilòmetres, i sortirà a dos quarts de deu de la nit des de l'avinguda de les Alegries.

Cartell

Darreres Notícies

Lloret de Mar organitzarà la primera Night Trail aquest mes d’agost. Es tracta d’una cursa de muntanya nocturna que sortirà de l’avinguda de les Alegries, a la zona de l’oficina de Turisme, i anirà fins a l’Ajuntament. El regidor d’Esports, Joan Bernat, està convençut que serà una gran cursa, amb un recorregut espectacular.

Els participants poden escollir si volen fer 7 o 16 km. La Night Trail es disputarà dissabte 13 d’agost. La sortida serà a dos quarts de deu de la nit i es donarà per acabada cap a mitjanit. Cal que els participants portin un llum frontal. 

El mateix dia hi haurà l’anomenada Fira del Corredor a la plaça de la Vila, amb estands de productes esportius i activitats infantils.

Els preus de la cursa nocturna varien dels 15 als 20 euros. Tots els participants rebran una samarreta, una motxilla i una cinta de córrer pel cap, i en acabar, tindran medalla. Les inscripcions es tancaran quan s’arribin a les 800 persones.

La primera Night Trail de Lloret de Mar l’organitza l’Ajuntament, amb l’empresa Wefeelevents, a la pàgina web de la qual es poden fer les inscripcions.

spot_img

El + Vist