10.3 C
Lloret de Mar

Programa de transformació ètica i sostenible, per a Lloret de Mar

S'adreça al sector de l'allotjament i les agències de viatges, després de l'èxit que va tenir el pla de digitalització de l'any passat.

Cloenda del pla de transformacio digital de Lloret, al 2021.
Cloenda del pla de transformacio digital de Lloret, al 2021.

Darreres Notícies

Lloret de Mar organitza un programa en transformació ètica i sostenible per al sector turístic de la destinació. Es complementarà amb sessions de mentoria perquè els participants puguin aplicar directament els plans de sostenibilitat a les seves empreses.

servicios profesionales jimenez

El programa comptarà amb 16 blocs temàtics i casos pràctics que tractaran l’ètica en el sector turístic, la gestió de recursos, la gastronomia i l’economia sostenibles, l’empresa i les persones, el màrqueting i la promoció en sostenibilitat, la generació de valor o la responsabilitat social corporativa.

El programa en transformació ètica i sostenible, adreçat al sector de l’allotjament i les agències de viatges, tindrà lloc del 15 de febrer al 5 d’abril (amb un total de 17 sessions).

La gerent de Lloret Turisme, Eli Keegan, assenyala que aquest programa arriba després de l’èxit que va tenir l’any passat el pla de tranformació digital, amb una 60a de professionals. “La valoració va ser tan positiva que molts van demanar donar continuïtat a l’experiència”, subratlla-

A banda, es preveu l’organització d’un benchmarking a Catalunya per conèixer de primera mà les millors pràctiques en aquest àmbit i una sessió final on les empreses participants podran presentar els seus projectes.

spot_img

El + Vist